Když se nemůžete rozhodnout, jestli křidýlko, nebo stehýnko, tak zvolte baby kuřátko :-)
2 baby kuřátka
čerstvý rozmarýn
máslo
1 červená cibule
1 šálek namočených sušených hub
250 ml smetany na vaření
250g bulguru
sůl
čerstvý pepř
2 baby kuřátka
čerstvý rozmarýn
máslo
1 červená cibule
1 šálek namočených sušených hub
250 ml smetany na vaření
250g bulguru
sůl
čerstvý pepř
Kuřátka nasolte a do dutiny vložte snítku rozmarýnu.
Položte je na pekáček vymazaný máslem.
Kolem nasypte najemno nakrájenou červenou cibuli a přidejte šálek namočených sušených hub i s vodou.
Pečte dozlatova a kuřátka průběžně polévejte výpekem.
Hotové maso vyjměte a do výpeku přilijte smetanu na vaření a přidejte napůl uvařený bulgur.
Nechte ho ve smetaně dovařit, dokud se tekutina do bulguru nevsákne.
Nakonec dochuťte solí a čerstvým pepřem
Žádné komentáře:
Okomentovat