Pokud neseženete filety ze pstruha, tak si je budete muset vyrobit sami.
Za tu chvilku práce to stojí, odměnou vám bude pohodlí při jídle :-)
Návod na filetování ryb najdete určitě na youtube.com
4 filety ze pstruha
olivový olej
1 lžíce másla
1 lžíce nasekaného rozmarýnu
3 šalotky
1 menší cuketa
cca 15 cherry rajčátek
150 ml bílého vína
sůl
čerstvý pepř
Filety osolte a opepřete čerstvým pepřem.
Opečte je kůží dolu na olivovém oleji.
Potom je otočte a přidejte k nim máslo a nasekaný rozmarýn.
Na druhé pánvi si rozehřejte také olivový olej.
Na něm nejprve osmahněte šalotky nakrájené na kolečka, potom přidejte nakrájenou cuketu a úplně nakonec cherry rajčátka překrojená napůl.
Osolte, opepřete a podlijte vínem.
Až se víno vyvaří napolovinu, tak je hotovo. :-)
Žádné komentáře:
Okomentovat