neděle 30. října 2016

Játrová omáčka


Mám moc ráda jednoduché recepty. 
Přijde mi, že chuť surovin mnohem více vynikne :-)

500g kuřecích jater
2 velké cibule
1 lžíce sádla
sůl
pepř
1 lžička drceného kmínu
1 lžíce čerstvého tymiánu
500ml hovězího vývaru
1 lžíce škrobu

Nakrájejte najemno cibuli a orestujte jí na sádle dozlatova.
K cibulce přidejte kuřecí játra a osmažte z obou stran.
Potom je osolte a opepřete čerstvým pepřem a přidejte drcen kmín a lístky čerstvého tymiánu.
Přilijte vývar a přiveďte k varu.
Chvilku povařte a potom zahustěte škrobem, rozmíchaným ve studené vodě :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat